Mașinile electrice se vor încărca complet în 5 minute! Cum e posibil?

electrică Norvegia

Verva trecerii de la motoarele termice la electrice le-a cuprins și pe marile companii petroliere. Astfel, BP va dezvolta un sistem nou de baterii, care se vor încărca complet în 5 minute. Acestea vor apărea pe piață în 2021!

Ușor, ușor, barierele dispar. Motoarele cu ardere internă încep să fie folosite în tandem cu bateriile, iar mașinile electrice își cresc ponderea. În acest context, companiile de extracție și prelucrare a combustibililor fosili își văd afacerile amenințate și, în consecință, se reprofilează.

Ea este femeia care a încercat să pună benzină într-o Tesla. VIDEO

Astfel, Shell a investit 31 milioane de dolari în startup-ul Ample, care lucrează la o soluție modulară de încărcare a bateriilor, care poate fi adaptată extrem de ușor la orice scară. Pe de altă parte, Caltex, subsidiarul emblematic al Chevron, nu consideră că sistemele de propulsie full-electric vor acapara industria auto, dar admite că va investi masiv în combustibili mai curați, precum gaz natural, hidrogen și combustibili bio, dezvoltând inclusiv un carburant biodiesel provenit din ulei ars.

Cum îi ajută Volkswagen pe cei care vor să-și cumpere o mașină electrică?

Un alt gigant, British Petroleum, își extinde investițiile spre sectorul electric. Șeful departamentului tehnologic al BP, David Eyton, a dezvăluit faptul că britanicii lucrează la… Citeșt continuarea pe floteauto.ro >>>

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top