Mazda CX-60 va fi prezentată oficial pe 8 martie

Mazda CX-60 autoexpert.ro

Mai sunt câteva zile până când vom vedea noul SUV de clasă medie al companiei japoneze. Mazda CX-60 va fi prezentată pe 8 martie.

Domnilor, dacă doriți să faceți un gest frumos, acum e momentul! Mazda CX-60 va vedea lumina zilei într-o săptămână. La fix pentru a o face cadou doamnei sau domnișoarei din viața dvs!

La ceva timp după CX-60, gama va fi completată și cu modelul Mazda CX-80 ce va fi disponibil în configurație cu 7 locuri.

➡ Mazda CX-60 – ce știm până acum 💡

Personalitatea sa rezidă în proporțiile naturale, dezvăluind clar arhitectura cu motorul amplasat frontal și propulsia pe puntea spate. Designul exterior este inspirat de principiul estetic japonez „Less is More” și de conceptul Ma – frumusețea calmă și demnă a spațiului. Astfel, se creează o mașină cu elemente de design tipice Mazda.

Mazda CX-60 va fi prezentată pe 8 martie

CX-60 va fi prezentată peste o săptămână

Din profil, un flux de lumină coboară de la partea din spate a plafonului către aripă. Aceasta simulează tușa unei pensule de caligrafie japoneză.

Pentru a crește impactul vizual, Mazda a creat o nouă culoare albă a caroseriei – o vopsea ușor reflectorizantă, dezvoltată special pentru a evidenția frumusețea lui CX-60 prin contrastul de lumini și umbre.

Modelul va avea un sistem plug-in hybrid cu motor pe benzină de peste 300 CP.

via Mazda

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top