McLaren Elva primește versiune de serie cu parbriz

Supercar-ul McLaren Elva a fost lansat la finalul anului 2019, fiind un automobil fără plafon, geamuri laterale și parbriz.

Elva este cel mai ușor model de serie produs de McLaren. Supercarul a fost lansat în 2019, iar versiunea comercializată nu are plafon, gramuri laterale sau parbriz. Programat inițial pentru o serie limitată de doar 399 exemplare, Elva a fost produs în doar 149 de exemplare din cauza pandemiei.

McLaren Elva

Acum, McLaren adaugă în gamă o versiune cu parbriz pentru modeul Elva. Performanțele rămân, însă, identice cu cele ale modelului original. McLaren a adăugat un parbriz încălzit încadrat de o ramă din fibră de carbon ce adaugă doar 20 kilograme în plus. Sistemul Active Air Management, ce redirecționa fluxul de aer peste habitaclu a fost eliminat.

McLaren Elva folosește un motor V8 biturbo de 4.0 litri ce oferă 815 CP și un cuplu maxim de 800 Nm. Puterea este transmisă către puntea spate prin intermediul unei cutii automate cu șase trepte. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 2.8 secunde.

Via McLaren

Adaugati comentariu