Mega-licitaţie la MAI: Peste 1.100 de maşini

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) va achiziţiona anul acesta, prin licitaţie publică, autospeciale în valoare de peste 100 de milioane lei pentru structurile sale, a anunţat instituţia.
Restricţii de trafic marţi şi miercuri în centrul Bucureștiului

MAI a început procedura de achiziţie de autospeciale şi pe 16 martie a fost publicat în SEAP anunţul de organizare a licitaţiei în vederea încheieri unui acord-cadru de furnizare de autovehicule cu dotări specifice, autoutilitare, autoturisme, autobuze şi motociclete.

Pentru fiecare dintre cele 20 de loturi de vehicule menţionate în anunţul de organizare a licitaţiei publice se vor încheia contracte subsecvente trimestriale, cu termen maxim de livrare data de 30 noiembrie 2018.

„Având în vedere suma de bani disponibilă, urmează să fie achiziţionate cel puţin 700 de maşini de poliţie, 140 de autovehicule de intervenţie şi patrulare, 3 autobuze, 135 de autovehicule pentru munca operativă, 35 de autospeciale de transport reţinuţi, 35 de motociclete cu dotări specifice muncii de poliţie, 90 de autovehicule pentru munca specifică Poliţiei de Frontieră„, spun reprezentanţii MAI..

 

Citiţi articolul integral pe www.floteauto.ro

One thought on “Mega-licitaţie la MAI: Peste 1.100 de maşini

  1. A mai fost o licitatie anu trecut, castigata de Grupul RENAULT, dar nu se mai aude nimica de acest subiect. Conform caietului de sarcini de la acea licitatie, castigatorul era unu singur: Dacia Logan. Insa s-a racit subiectul si se pare ca se reia discutia anul acesta, la o scara mai larga.
    O mai conta cu ceva vechia licitatie (nefinalizata) ???
    Sau sa ne asteptam la eterna solutie VW?

Adaugati comentariu