Megane Coupe-Cabriolet Floride disponibil în România

Începând din luna mai, noul Renault Mégane CC Floride, o ediție exclusivistă, numerotată, produsă in doar 1.200 de exemplare la nivel mondial, este disponibil si pentru clienții din România.

Prin seria limitată Mégane Coupé-Cabriolet, Renault propune o reinterpretare modernă a spiritului modelului renumit in anii 60’, Renault Floride. Spiritul Floride, sinonim cu stilul elegant, chic, rafinat dar si provocator este evocat de: silueta elegantă, senzuală, pusă in valoare de culoarea exclusivistă, Ivoire Floride, o nuanță vintage pastelată, delicată si luminoasă. jantele de aluminiu de 17”, cu efect diamantat. Acestea sunt vopsite în ivoire – amintind de pneurile albe cu care erau dotate modelele anilor ’50. interiorul finisat într-o nuanță incendiară de rosu, o culoare foarte adaptată pentru cabriolet, cu câteva tuse ivoire care creează un efect elegant si distinctiv.

Mégane CC Floride este o ediție foarte personalizată. Pe caroserie se regăseste denumirea cromată Floride, caligrafiată în stil retro. Floride apare si pe plansa bord, în timp ce pe mânerul schimbătorului de viteze sau pe covorase se află inscripționată monograma „f”. În fine, dar nu cel mai puțin important detaliu constă într-o placă numerotată, amplasată lângă levierul schimbătorului de viteze. Această ediție exclusivistă este limitată la numai 1.200 de masini, dintre care 15 sunt destinate pieței din România.

Mégane CC Floride este o versiune foarte bine echipată. Printre echipamentele standard regăsim, sase airbag-uri, ESP (controlul traiectoriei), tempomat-limitator de viteză, radio CD MP3 Bluetooth Plug & Music, aer condiționat cu reglare automată bi-zonală, geamuri electrice față, oglinzi retrovizoare reglabile si rabatabile electric, senzor de lumină si ploaie, proiectoare de ceață, închidere centralizată si demaraj cu card mâini libere, asistență la parcarea spate, scaune față cu încălzire, tapițerie mixtă piele ecologica -textil ivoirerosu, volan îmbrăcat în piele, sistem de navigație integrat în bord, jante aluminiu 17” în nuanța ivoire, vopsea metalizată (ivoire). Prețul pentru Mégane CC Floride 1,4 TCe 130 CP este de 24.900 € (inclusiv TVA).

Scurt istoric Floride: După lansarea unor modele vedeta postbelice apreciate pentru eleganța desăvârsită – masini precum Primaquatre, Viva si Nerva Sport – Renault a lansat Floride în 1958. Obiectivul principal al companiei era să reintroducă un cabriolet, care fusese un element distinctiv al gamei sale. Bazat pe limuzina Dauphine, Floride îmbina exuberanța caracteristică anilor ’60 cu stilul chic tipic franțuzesc. Punctele sale forte erau design-ul si prestațiile moderne, cu o serie de echipamente de confort, preluate de la Dauphine – si toate acestea, la un preț extrem de atrăgător. A fost disponibil într-o gamă de culori strălucitoare, elegante, cu opțiuni pentru finisaje care erau atât îndrăznețe, cât si rafinate.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top