Prima imagine cu Mercedes-AMG GT C Roadster

Mercedes-AMG GT C Roadster, ruda decapotabilă a supercarului AMG GT, va fi dezvăluit la salonul auto de la Paris (1-16 octombrie).

La ora actuală, programul deja aglomerat Mercedes-AMG GT include versiunile standard, S și R, dar gama se va extinde cu noul roadster. Un model care aduce un omagiu istoriei ilustre scrise de Mercedes în acest segment.

Un supercar ca Mercedes-AMG GT, un coupe pe care Mercedes îl consideră rival pentru Jaguar F-Type SVR și Porsche 911, avea nevoie de un model decapotabil.

Așa cum era de așteptat, același motor V8 biturbo de 4,0 litri de la AMG GT se va regăsi și sub capota lungă a viitorului roadster. Montarea unui mecanism complex de pliere pentru plafonul textil atrage necesitatea unei ranforsări a suplimentare caroseriei, astfel că sunt șanse ca AMG GT Roadster C să câștige câțiva cai putere în comparație cu Mercedes-AMG GT S (510 CP), pentru a contracara surplusul de greutate. În orice caz, există spațiu suficient între Roadster-ul C în versiunea S și cei 585 CP rezervați vârfului de gamă AMG GT R.

Debutul comercial este programat pentru primăvara lui 2017. Acest lucru este indicat de calendarul noutăților Mercedes pentru 2016/2017 dezvăluit de curând. Un Mercedes-AMG GT C Coupe este prezent, de asemenea, în program, cel mai probabil fiind vorba despre o versiune cu patru locuri a actualului AMG GT cu două uși.

Adaugati comentariu