Mercedes-Benz Clasa C 2022, ”scăpat” pe net înainte de lansare

Mercedes-Benz Clasa C 2022 autoexpert.ro

Deși abia mâine, pe 23 februarie, va fi prezentat oficial, noul Mercedes-Benz Clasa C 2022 și-a făcut o apariție surpriză pe internet, în fotografii complete cu interiorul și exteriorul.

Abia așteptam să vedem noua generație și să aflăm câte elemente de la noua clasă S vor apărea pe viitorul C. Însă site-ul francez The Automobilist a stricat surpriza, publicând pe facebook câteva imagini cu modelul.

C-Class autoexpert.ro

Acestea par autentice, și dezvăluie un desen de S-Klasse ”intrat la apă”. Practic, toate elementele exterioare au fost inspirate de limuzina de lux, dar reinterpretate pentru a se integra perfect în segmentul mediu. Și silueta cu lunetă plonjată e din același film.

➡ Noul CEO Mercedes-Benz România 💡

C-Class autoexpert.ro

La interior regăsim aceeași linie a bordului. Diferența majoră este la nivelul volanului. Deși nu are spițe duble, și acesta are comenzi digitale în locul butoanelor fizice. De asemenea, pare că și head-up display-ul este ușor diferit, cu indicațiile navigației mai puțin ”sugestive”. Reamintim că, în cazul lui S, săgețile se deplasează activ, în timp real, pe strada pe care trebuie s-o urmezi.

C-Class autoexpert.ro

Însă instrumentarul digital cu marginea lată, care nu este integrat în bord, și ecranul sistemului multimedia MBUX gen. 2 sunt tipice Clasei S. Gurile de ventilație sunt nou-nouțe.

Mercedes-Benz Clasa C 2022: la ce să ne așteptăm?

Nu sunt alte detalii deocamdată, dar ne așteptăm ca la baza viitoarei generații să stea platforma MRA II. La interior, ecranul înclinat al sistemul MBUX de generația a 2-a ar putea avea 11,9 inchi standard sau 12,8 inchi opțional. De asemenea, instrumentarul de bord ar putea fi opțional 3D. Cât despre head-up display, acesta va proiecta, probabil, imaginea la 10 m în fața mașinii. Suprafața sa de afișare ar putea fi similară unui ecran de 77 de inchi.

La nivel de dinamică, rămâne de văzut dacă direcția integrală va fi disponibilă opțional. Cât despre suspensiile E-Active Body Control și sistemul de rulare autonomă de nivel 3 este posibil să nu fie oferite nici opțional. Puteți citi totul legat de motorizări aici.

 

 

 

 

 

Adaugati comentariu