Mercedes-Benz EQS SUV: prima imagine teaser

Mercedes-Benz a publicat o primă imagine teaser cu viitorul model SUV EQS, modelul electric ce va fi prezentat în data de 19 aprilie.

Mercedes-Benz va adăuga în gamă un SUV electric luxos. Numit EQS SUV, acesta v afi produs în Statele Unite ale Amercii la uzina de la Tuscaloosa. Noul model va fi înrudit tehnic cu sedanul EQS. De asemenea, va împrumuta și elemente de design de la fratele său de gamă.

Mercedes-Benz EQS SUV

Din prima imagine publicată se poate obeserva silueta laterală, blocurile optice similare cu cele ale modelului EQS sedan și stopurile. Noul SUV electric full-size va putea fi comandat și în versiune cu șapte locuri. La interior vom vedea, cel mai probabil, același cockpit complet digital MBUX Hyperscreen ce integrează trei ecran întinse pe toată lungimea bordului ca și la EQS

Mercedes-Benz nu a dat detalii tehnice despre noul model, singura cifră comunicată fiind autonomia de 600 kilometri cu o singură încărcare. Modelul electric sedan Mercedes-Benz este disponibil în două variante: 245 kW (333 CP) și 385 kW (524 CP).

Noul EQS SUV va fi prezentat oficial în 19 aprilie.

Via Mercedes-Benz

Adaugati comentariu