Mercedes-Benz România susţine pentru a patra oară consecutiv Cercetaşii României

Mercedes-Benz România susţine pentru a patra oară consecutiv Cercetaşii României, în calitate de Maşina Oficială a Centenarului Cercetăşiei în România.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România și Cercetașii României a început în 2010, când autovehiculele Mercedes-Benz i-au susţinut pe Lupișori, Temerari și Exploratori în aventurile lor. Mercedes-Benz România încurajează spiritul civic, grija pentru protejarea mediului înconjurător, proiectele de integrare în comunitate, iar în 2012, în cea mai mare expediţie cercetășească a anului, a organizat mai multe momente dedicate, cum au fost „Capturarea steagului” sau „Atelierul de Speologie“.

Organizaţia Naţională „Cercetașii României” (www.scout.ro, www.centenar. scout.ro), prescurtat ONCR, reînfiinţată în 1990, este cea mai mare mișcare neguvernamentală de tineret din România, cu circa 2500 de membri în 61 de centre locale (filiale) răspândite în toată ţara.

Fiecare dintre aceste centre își planifică propria activitate în funcţie de specificul local și de interesele și aptitudinile membrilor ei, se integrează în comunitatea locală și încearcă să-i ajute pe membrii acesteia să devină cetăţeni responsabili ai comunităţilor în care trăiesc. Organizaţia naţională este, de asemenea, integrată în cercetășia mondială prin apartenenţa ei ca membră cu drepturi depline a Organizaţiei Mondiale a Mișcării Scout ce numără în prezent peste de 31.000.000 membri activi în 216 ţări.

Mercedes-Benz România susţine pentru a patra oară consecutiv Cercetaşii României

„Cercetașii României ne impresionează de fiecare dată prin devotamentul lor faţă de mediul înconjurător, respectul pentru comunitatea din care fac parte, spiritul civic și dedicarea cu care se implică în toate acţiunile cercetășești. Am ajuns la al patrulea an al unei colaborări frumoase și suntem mândri să susţinem în acţiunile lor mii de tineri ambiţioși și entuziaști din toată ţara și să regăsim în acest proiect valorile specifice filosofiei noastre de brand: excelenţa, responsabilitatea și fascinaţia.”, susţine Ioana Lemnaru, Sales & Marketing Manager Vans, Mercedes-Benz România.

Pentru activităţile logistice privind organizarea Centenarului, Mercedes-Benz România pune la dispoziţia cercetașilor noul model de camion pentru distribuţie grea pe distanţe scurte, MercedesBenz Antos. Datorită cabinei practice și confortabile, configuraţiilor dinamice de transmisie și noului motor eco Euro VI, Antos este opţiunea ideală pentru transportul de mărfuri, materiale și echipamente, într-un mod prietenos cu mediul. Alături de Antos și de cercetași se vor mai afla două autovehicule comerciale ușoare Vito, două Viano și un Citan pentru un transport cât mai sigur atât pe distanțe scurte cât și în cazul activităților ce necesită parcurgerea unor distanțe mai lungi în deplin confort.

Adaugati comentariu