Mercedes CLS Final Edition – adio, generația a doua!

Mercedes CLS Final Edition

Spectacolul nu se termină până când nu cântă și cea din urmă versiune: nemții lansează varianta Mercedes CLS Final Edition, care să ne amintească pentru totdeauna de actuala generație. La sfârșitul anului viitor vom avea o nouă generație, bazată pe platforma actualului model Mercedes E Class.

Nu se știe dacă arătosul CLS Shooting Brake va mai face parte din oferta viitoare a constructorului din Stuttgart, însă este probabil ca aceasta să nu-și găsească locul pe lista viitoarelor variante ale clasei E. Odată cu lansarea de luna trecută a break-ului clasei E, nemții au creat o variantă dinamică, ce apropie actualele T-Modell și Shooting Brake, înlocuindu-le pe ambele. Deci, aviz amatorilor: aceasta ar putea fi ultima șansă de a vă bucura de superbul break-coupe.

Mercedes CLS Final Edition

Iar cântecul de lebădă al carismaticelor modele este realmente impresionant: pachetul exterior AMG Line adaugă sportivitate caroseriei, grație grilei radiatorului cu elemente cromate, barelor de protecție redesenate și aripilor evazate, care fac loc jantelor negre de 19 inci, sau celor argintii de 18 inci. Blocurile optice cu tehnologie LED, trapa electrică și geamurile cu tentă închisă izolate termic fac parte din meniu.

La interior, pielea neagră a tapițeriei de pe scaunele ”multicontour”, contrastează cu cusăturile deschise la culoare, în timp ce volanul teșit în partea de jos este căptușit cu microfibră Dinamica pentru o aderență crescută.

Mercedes Shooting Brake Final Edition  Vă fac cu ochiul variantele Mercedes CLS Final Edition și Mercedes Shooting Brake Final Edition? Le puteți avea, adăugând la prețul de bază disponibil pe pagina Mercedes, încă 8211 euro.

Sursa: Motor1

 

Adaugati comentariu