Mercedes face glume și desenează cercurile Audi cu un C 63 AMG Cabrio

 Mercedes face glume și desenează cercurile Audi cu un C 63 AMG Cabrio răspunzând apelului pe facebook al lui Audi SUA către fani de a desena logou-ul Audi cu cele patru cercuri cu ce are fiecare la îndemână. În acest fel Audi a încercat să distreze fanii în această perioadă grea cauzată de epidemia de coronavirus.

Audi și Mercedes-AMG își amuză fanii de pe rețelele de socializare. Mercedes-AMG are un răspuns pentru provocarea celor patru inele ale lui Audi.

Compania cu sediul în Ingolstadt le-a cerut fanilor să-și arate creativitatea și să construiască logo-ul cu patru cercuri cu orice au la îndemână.

Pentru a-i atrage pe fani, oamenii de la Audi au vrut să dea idei fanilor și au publicat un clip video cu creioane colorate, cutii de bere, pahare de plastic de unică folosință, gogoși de ciocolată, chipsuri, cabluri de încărcare și altele.

În încheierea videoclipului, cei de la Audi îi roagă pe fani să li se alăture cu ideile lor.

Fanii au răspuns imediat construind cercurile din mașini de jucărie, anvelope, hârtie igienică și altele.

Și aici intervine partea amuzantă. Au acceptat provocarea și cei de la Mercedes-AMG și probabil nici cei de la Audi nu s-au gândit că rivalii lor din Stuttgart vor răspunde.

Divizia de modele de performanță Mercedes-AMG a postat un clip cu un Mercedes-AMG C 63 Cabriolet care face drifturi desenând logo-ul cu cele patru cercuri ale lui Audi.

. „Cu toții suntem uniți în aceeași pasiune, și iată aici contribuția noastră creativă”, a fost textul care a însoțit videoclipul Mercedes-AMG pe rețelele de socializare.

Glumele între cei trei mari producători de lux germani sunt destul de frecvente și au devenit virale pe rețelele de socializare.

Când șeful lui Daimler, Dieter Zetsche și-a anunțat retragerea la pensie, BMW a prezentat o sosie a lui Zetsche care iese din garaj cu un BMW i8 Roadster și un mesaj: „Liber în sfârșit”.

Acest schimb de replici glumețe a fost început însă de Mercedes-Benz înainte, când BMW a aniversat 100 de ani. Atunci Mercedes-Benz le-a urat celor de la BMW la mulți ani! și le-a spus că primii ani de activitate ai lui Mercedes-Benz au fost plictisitori fără existența lui BMW.

Iar în toamna trecută, de Haloween s-a desfășurat un alt schimb de glume. BMW SUA a postat pe tweeter o fotografie în care spunea că un Mercedes-AMG E 53 a încercat să se îmbrace ca un BMW M5 însoțită de mesajul de mesajul „Acum fiecare mașină se poate îmbrăca în favoritul său”.

Cei de la Mercedes-AMG nu cred că au gustat prea mult gluma pentru că au avut un răspuns destul de critic, dar foarte glumeț: „Frumos. Este un constum înspăimântător. Mai ales grila radiatorului”. Cei de la Mercedes f[ceau referire la noua grilă a radiatorului îngustă și înaltă de la BMW Concept 4, o reminiscență de la BMW 328.

 

Adaugati comentariu