Mercedes-Maybach Clasa S: informații și fotografii oficiale

Mercedes-Maybach Clasa S a fost lansat oficial ca versiune de top a noii nave amiral de la Stuttgart.

Pentru o Clasa S la superlativ, Mercedes a lansat versiunea ce poartă și emblema Maybach. Construită de divizia Mercedes-Maybach, specializată în luxul absolut, noul model se remarcă prin opțiuni suplimentare pentru pasagerii din spate.

Daimler a publicat primele imagini cu modelul Clasa S dezvoltat sub marca Mercedes-Maybach. Noul model este mai lung față de Clasa S standard, având o lungime totală de 5.469 mm, iar ampatamentul a fost mărit la 3.396 mm, cu 180 mm mai mult.

Versiunea Maybach se remarcă prin grila radiatorului cu design diferit și forma capotei. Portierele spate sunt mai mari și pot fi echipate cu sistem de deschidere electric.

Interiorul a fost finisat în stil luxos, cel de la volan având la dispoziție planșa de bord digitală de 12.3 inch și ecranul central OLED de 12.8 inch. Finisările sunt efectuate în nuanța rose-gold.

Pasagerii din spate se pot bucura de un confort maxim datorită scaunelor Executive ce pot fi reglate după propria dorință. Pasagerii din spate mai au la dispoziție masaj la nivelul gambei, dar și încălzire inclusiv la nivelul gâtului si al umerilor.

Mercedes-Benz nu a furnizat detalii despre motorizările ce vor fi disponibile pentru versiunea Maybach a Clasei S. Acestea vor fi din portofoliul Mercedes-benz și sunt parțial asistate electric, ce arată în comunicatul de presă.

Presa internațională spune că Mercede-Maybach S-Klasse va fi lansat cu motorul V8 de 4.0 litri și sistem EQ Boost ce oferă peste 500 CP. Versiunea de top ar putea fi echipată cu motor V12 de 6.0 litri și 630 CP.

Mercedes-Maybach GLS

Via Daimler

Adaugati comentariu