Mercedes și Porsche – discount pentru biletele la muzee

Mercedes si Porsche discount bilete muzeu

Din ciclul ”al doilea produs la 75%”, Mercedes și Porsche își dau mâna și ne fac o ofertă interesantă. Celor ce ajung în Stuttgart până la sfârșitul anului, cele două companii le propun un discount important la vizitarea muzeelor proprii.

Escapadele în Stuttgart ar fi incomplete fără o vizită la muzeele Mercedes-Benz și Porsche. Mai ales acum, când cele două companii și-au dat mâna, oferind vizitatorilor un discount important. Iată cum funcționează oferta: vizitezi muzeul Mercedes, păstrezi biletul, îl arăți la intrarea în muzeul Porsche și primești pe loc o reducere de 2 €. Astfel, intrarea costă 6 € în loc de 8 €, ca până acum. Evident, și reciproca e valabilă, Mercedes oferind aceeași reducere la prezentarea biletului de la muzeul Porsche.

Mercedes si Porsche discount bilete muzeu

Oferta este valabilă până pe 30 decembrie 2016, iar programul de vizitare al ambelor muzee este între orele 9 și 18, în fiecare zi a săptămânii, cu excepția zilei de luni, când este închis. Eu zic că sună excelent pentru toți cei care au drum în Stuttgart!

De asemenea, mi-ar plăcea să cred că această colaborare este doar ”nou început”, după ce ambele companii și-au unit forțele, producând, începând cu 1991, modelul Mercedes 500 E. Acesta a fost asamblat manual în uzinele Porsche, fiecare dintre cele 10.479 de unități produse necesitând 18 zile pe bancurile de montaj și testare.

Mercedes 500 E

Cum ar fi ca Porsche și Mercedes să continue pe aceeași linie, lansând un model exclusiv împreună? Din păcate, improbabil: între timp, Mercedes a achiziționat compania AMG, iar Porsche s-a dezvoltat într-o asemenea manieră, încât îl concurează în cele mai importante segmente. Oricum, niciodată nu strică să visăm…

Sursa: Mercedes-Benz

Adaugati comentariu