Mergeau încet cu ambulanța ca să poată fura combustibil

Mergeau încet cu ambulanța ca să poată fura combustibil

Acuzații de necrezut în anul 2018 sunt aduse de procurori angajaților Stației de Ambulanță Corabia din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Ambulanța Corabia a fost lăsată aproape fără angajați, după ce procurorii i-au plasat sub control judiciar pe 15 dintre cei 18 ambulanțieri.

Citește și
Surpriza rusească: Lada Vesta SW Cross atacă la baionetă Dacia Logan MCV Stepway

Aceștia  sunt acuzați că timp de cinci au furat combustibil din autospeciale, iar anchetatorii au stabilit că motorina furată provine din plusuri create ca umare a deplasării la urgențe cu viteze reduse.

Procurorii spun că investighează inclusiv dacă există o legătură de cauzalitate între decesul unor pacienți și faptul că ambulanțele rulau cu viteză foarte mică.

Procurorul care ivestighează acest caz spune că se fac cercetări și pentru ucidere din culpă, fiind investigate opt decese care ar putea fi în legătură de cauzalitate cu intervenția la solicitări.

Cincisprezece ambulanțieri ai Stației de Ambulanță Corabia din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt sunt cercetați pentru delapidare, fals și uz de fals, iar 13 dintre ei au interdicția de a-și mai exercita atribuțiile de serviciu.

Stația Corabia are în total 18 ambulanțieri, conducerea SJA Olt fiind obligată să ia măsuri de urgență pentru a se putea desfășura acțiunea fără probleme.

Sursa: hotnews.ro

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top