“Mi-a tras un pumn!” Papa glumește după ce s-a lovit la cap în geamul papamobilului

Papa Francisc

Papa Francisc s-a ales cu o tăietură la arcadă și o vânătaie pe obraz după ce s-a dezechilibrat în timp ce călătorea în papamobil și s-a lovit de geamul de protecție al vehicului. “Mi-a tras un pumn”, a glumit Sfântul Părinte la scurt timp după incident.

În ultima zi a vizitei sale în Cartagena, Columbia, Papa a fost protagonistul unui incident neplăcut. O denivelare în asfalt l-a făcut pe ponfit să-și piardă echilibrul să se lovească de geamul blindat al papamobilului care ar fi trebuit să-l protejeze, nu să-i facă rău. Papa nu s-a lăsat intimidat de situație și s-a aplecat să mângâie un copil aflat lângă mașină.

VIDEO

Părintele s-a ales cu o tăietură urâtă la arcadă și o vânătaie mare pe pometele stâng, dar a făcut haz de necaz atunci când reporterii l-au întrebat ce s-a întâmplat. “Mi-a tras un pumn”, a spus acesta amuzat.

Localnicii l-au pansat, i-au dat o pungă cu gheață și i-au șters petele de sânge de pe roba albă.

Suveranul pontif se află în Columbia de miercurea trecută, o vizită care face parte dintr-un turneu în America Latină. Acesta a vizitat Bogota, Columbia, Medelin și Cartagena.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top