Michael Schumacher, internat într-un spital din Paris. Ce se întâmplă cu fostul pilot?

Michael Schumacher

Michael Schumacher a fost internat într-un spital din Paris pentru a urma un tratament secret. Familia speră că eforturile medicilor vor avea efect.

Fostul mare pilot a fost transferat în mare secret de la casa sa din Elveția la spitalul George Pompidou din sud-vestul Parisului în după-amiaza zilei de luni, a anunțat publicația franceză “Le Parisien”. Tratamentul pe care îl va urma acesta are la bază transfuzii cu celule stem prelevate de la donatori. Chirurgul francez Philippe Menasche coordonează proiectul medical, iar Schumacher – notează publicația franceză – este internat în departamentul rezervat bolnavilor cu afecțiuni cardio-vasculare.

Familia septuplului campion mondial din Formula 1 a ales, și de această data, să nu dezvăluie informații despre “tratamentul secret”.

Schumacher a împlinit 50 de ani în luna ianuarie a acestui an, eveniment sărbătorit în Marbella, într-o casă de vacanță achiziționată de soția sa, Corinna.

Cinci ani și nouă luni au trecut de la accidentul suferit de în timp ce se afla cu familia în vacanță în stațiunea Meribel din Alpii Francezi. În tot acest timp, familia a anunțat doar că este “pe mâini bune”. În ultimii patru ani, Schumacher a fost îngrijit de către o echipă de medici și kinetoterapeuți, într-un mediu spitalicesc improvizat la vila sa de pe malul lacului Geneva.

Fostul său șef de la Ferrari, Jean Todt, a declarat în repetate rânduri că a urmărit curse de Formula 1 alături de Schumi, dar nu a dezvăluit dacă acesta poate comunica sau dacă poate merge.

Fostul pilot german rămâne cel mai de succes pilot din istorie, cu 91 de victorii în Formula 1. Două tituluri cu Bennetton în 1994 și 1995, urmate de cinci titluri consecutive cu Ferrari, între 2000 și 2004, i-au adus un record neegalat până în ziua de azi.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top