Michelin e.Primacy: nou model de anvelopă ce ajută la reducerea consumului de carburant

Michelin a lansat oficial noua avelopă eco numită e.Primacy. Noul model de anvelopă promite o economie de carburant de 0.21 litri/100 km sau o o autonomie îmbunătățită cu 7% pentru automobilele electrice.

Michelin a lansat oficial o nouă gamă de anvelope eco numite e.Primacy. Noile anvelope vor fi disponibile începând cu luna martie a anului viitor.

Gama Michelin e.Primacy a fost gândită pentru eficiență maximă, noile pneuri având o rezistență la înaintare redusă cu 27%. Astfel, noile anvelope pot contribui la reducerea consumului de carburant cu 0.21 litri/100 km. Valoarea a fost calculată pentru un Volkswagen Golf 7 1.5 TSI. De asemenea, noile anvelope pot fi folosite și pentru automobile electrice, unde îmbunătățesc autonomia cui 7%. Valoarea calculată pentru un Volkswagen e-Golf.

Pneurile Michelin e.Primacy satisfac testul standard european R117 pentru frânarea pe carosabil ud chiar și după o utilizare de 30.000 km.

Anvelopele e.Primacy au primit calificativul A pentru eficiență energetică și B pentru performanțe pe carosabil umed.

Noua gamă de anvelope va fi disponibilă în 56 de dimensiuni de la 15 până la 20 inch.

Via Michelin, FloteAuto

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top