Michelin Pilot Sport 4: Noua generație de anvelope de vară

Michelin Pilot Sport 4 este numele noii generații de anvelope de vară lansate de producătorul francez pe piața din România. Dedicat berlinelor și mașinilor sport, noul model este oferit în 19 dimensiuni pentru roți de 17 și 18 inch.

MICHELIN Pilot Sport 4 este o anvelopa de top in ceea ce priveste manevrabilitatea si siguranta pentru aceasta clasa, datorita tehnologiilor inovatoare dezvoltate pentru sporturile cu motor. Printre inovatii se numara:

  • Tehnologie „Dynamic Response” printr-o centura hibrida, ranforsata cu fibre de aramida si nylon, care transmite instantaneu si precis informatiile de la volan la sosea.
  • Amestec nou de compusi folosit la banda de rulare, care include elastomeri functionali si siliciu – aderenta si aderenta la franare fiind astfel optime. Acest nou amestec imbunatateste totodata longevitatea anvelopelor si eficienta consumului de carburant.
  • Canale longitudinale late si adanci pentru o eliminare eficienta a apei.

 

Anvelopa permite maximizarea mai multor caracteristici de performanta, inclusiv rezistenta la uzura, tractiunea si economia de carburant, rezultatul fiind o deplasare in conditii de confort si siguranta.

Adaugati comentariu