Mick Schumacher va debuta în Formula 1 în antrenamentele pentru cursa de la Nurburgring

Mick Schumacher, fiul multiplului campion mondial Michael Schumacher, va debuta în Formula 1 alături de echipa Alfa Romeo.

Pilotul german Mick Schumacher va debuta în Formula 1 alături de echipa Alfa Romeo în antrenamentele pentru Marele Premiu Eifel ce se va desfășura pe circuitul de la Nurburgring în weekedul 9-11 octombrie.

Fiul multiplului campion Michael Schumacher concurează în Formula 2 unde este liderul clasamentului și cel mai probabil va deveni campiona la finalul sezonului. Mick Schumacher este membru în Academia de piloți Ferrari, iar Alfa Romeo este echipa secundă a Scuderiei.

Astfel, Mick Schumacher va primi prima șansă de a pilota un monopost de Formula 1, iar în prealabil se va antrena la Fiorano pe un monopost Ferrari din 2018.

Schumacher are două victorii în sezonul actual de Formula 2 și este lider în clasament cu 191 de puncte, având un avans de 22 puncte față de locul doi.

Mick Schumacher ar putea face pasul în Formula 1 chiar din sezonul 2021, eventual la echipa Alfa Romeo, care nu și-a anunțat încă piloții pentru sezonul viitor.

Via Autosport, Automarket

Adaugati comentariu