Mii de BMW-uri zac abandonate. Care este motivul?

BMW-uri si MINI (1)

Mii de BMW-uri zac abandonate de ani de zile, pe terenul unei case de licitații. Mașinile au fost grav avariate în timpul unei furtuni și nu mai pot fi reparate.

Sunt și sute de unități Mini, părăsite în același loc, de patru ani de zile. Imaginile dezolante sunt din Vancouver, Canada. Terenul unei case de licitații s-a transformat astfel într-un cimitir de mașini.

BMW-uri si MINI (2)

În februarie 2015, o furtună a lovit portul Halifax din estul Canadei, la scurt timp după ce mașinile ajunseseră la țărm. Cele mai multe dintre acestea au petrecut foarte mult timp în apa sărată. O echipă de experți a constatat avarii majore provocate de coroziunea contactelor demarorului la modelele Mini și la lubrifiera unor piese din cadrul sistemului de direcție la modelele BMW.

10.000 de Mercedes-uri depozitate pe pista unui aerport. Care este motivul?

Pentru a nu-și pune în pericol clienții, în acord cu decizia Autorității de Transport din Canada, BMW a decis ca absolut toate unitățile expuse contactului cu apa să fie scoase din circulație. Jalopnik anunță că 2.996 de mașini zac abandonate acolo, parcate bară la bară. Soarta lor nu a o fost decisă, dar cel mai probabil, urmează să fie distruse.

BMW-uri si MINI (3)

Pe lista de modele transformate în fiare vechi sunt BMW Seria 2, Seria 3, Seria 4, Seria 5, Seria 7, Seria 7, i3, i8, X1 și Z4, dar și Mini Cooper, Cooper Cabrio, Coupe, Paceman și Roadster. În fotografiile făcute publice de Jalopnik, apar și versiuni BMW M.

BMW Canada a anunțat că toți proprietarii au primit mașini la schimb, dar viitorul vehiculelor abandonate în Vancouver rămâne incert.

Sursă: Jalopnik

Adaugati comentariu