10.000 de Mercedes-uri depozitate pe pista unui aeroport. Care este motivul?

Arată de parcă ar fi abandonate, dar nici pe departe. Peste 10.000 de mașini Mercedes-Benz au fost depozitate pe o pistă de aeroport din Germania.

Mașinile Mercedes-Benz depozitate pe pista aerodromului Alhorn din Germania le pot aminti celor care văd imaginile de fotografiile uluitoare în care apăreau, în primăvara trecută, modele Volkswagen abandonate în Statele Unite, toate cumpărate de la clienți, în urma scandalului Dieselgate, așteptând o nouă lege pentru a reveni pe piață. Dar nu este cazul aici. Aceste mașini prezintă defecte de fabricație, pe care constructorul urmează să le elimine, înainte de a trimite vehiculele în showroom-uri din lumea întreagă.

Ce șefă frumoasă! Ea va conduce departamentul de Marketing de la Mercedes-Benz

Parcarea improvizată la Alhorn ocupă o pistă cu o lungime de 2,5 kilometri. Cele mai multe dintre mașini sunt modele GLE și GLS, dar printre ele pot fi observate și unități Clasa C și Clasa E Coupe, limuzine Clasa S și chiar modele Maybach. Și câteva unități Clasa R, model scos din producție, se regăsesc printre mașinile depozitate la aerodromul german.

Test Mercedes-Benz X-Class vs Nissan Navara, VW Amarok

Cele mai multe prezintă defecte de fabricație care vizează barele de protecție sau scaunele. Reprezentanții companiei au anunțat că au apărut erori pe linia de asamblare din cauza unor componente de slabă calitate oferite de furnizori. “Colaborăm cu furnizorii vechi și noi penrtu a implementa măsuri în vederea rezolvării acestei probleme și livrării mașinilor către clienți în cel mai scurt timp posibil”, au anunțat cei de la Mercedes.

Daimler învață camioanele să facă plăți

Toate mașinile depozitate la aerodrom sunt construite la uzina Tuscaloosa din Statele Unite. Surse neoficiale susțin că peste 40.000 de mașini au fost afectate de probleme de calitate, noul GLE fiind în fruntea listei de modele cu defecțiuni.

 

Adaugati comentariu