Mii de bucureșteni primesc un eco-voucher pentru o mașină nouă

eco-voucher

Mii de bucureșteni primesc un eco-voucher pentru a achiziționa o mașină nouă. În cadrul programului dedicat exclusiv celor din Capitală, Primăria oferă 5.000 de astfel de vouchere.

Primăria Capitalei a demarat “Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere”, anunțat cu un an în urmă.

6.000 de persoane s-au înscris în program. 4.193 de dosare au fost admise și 49 au fost respinse. Lista norocoșilor a fost publicată pe site-ul Primăriei Municipiului București. Aceasta cuprinde codul primit la înregistrare, inițialele numelui și prenumelui sau denumirea persoanei juridice, ora și data înregistrării.

Fiecare voucher conține 3 file în valoare de câte 3.000 de lei, suma ridicându-se în total la 9.000 de lei. Tichetele urmează să fie tipărite și distribuite beneficiarilor prin curier, începând cu luna viitoare. Dacă beneficiarul nu poate primi personal eco-voucher-ul, acesta va fi returnat Primăriei Muncipiului București, iar beneficiarul va trebui să-l ridice personal sau printr-o persoană împuternicită, de la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii, aflat în Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5.

Cei care primesc eco-voucherele, pot începe demersurile pentru achiziționarea unui autovehicul nou, non-diesel, hibrid sau electric. Tichetele de reducere pot fi folosite și pentru obiecte electrocasnice și electronice cu clasă energetică superioară.

Mai multe despre eco-vouchere, citiți pe www.floteauto.ro!

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top