Mii de polițiști și sute de aparate radar pe șosele în mini-vacanța de Sfânta Maria

blocaje de Sfânta Maria

Este haos pe șoselele din țară în mini-vacanța de Sfânta Maria. Pe Drumul Național 1 sunt blocaje de kilometri întregi și pe Autostrada Soarelui se circulă bară la bară pe mai multe sectoare. Sunt mii de polițiști zilele astea în misiune, așa că aviz amatorilor de încălcat reguli de circulație.

Aproximativ 21.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor de Interne vor lucra zilele acestea pentru păstrarea ordinii. 7.200 de polițiști și 5.000 de jandarmi se vor afla în stradă pentru a preveni a interveni în caz de nevoie. 1.200 de polițiști rutieri și 300 de aparate radar îi vor vâna pe contravenienți. Sunt cifrele anunțate de purtătorul de cuvânt al MAI, comisar Georgian Drăgan. Zonele aglomerate vor fi supravegheate din elicoptere ale Inspectoratului General de Aviație.

Autostrada Soarelui se dezintegrează. Probleme provocate de căldură

Răbdarea șoferilor este deja pusă la grea încercare, încă de la primele ore ale dimineții, în prima zi a mini-vacanței de Sfânta Maria. Pe Drumul Național 1, în prima zi de vacanță, blocajul rutier începe încă înainte de Breaza. S-au creat blocaje și la intrarea în Sinaia, dar și în Bușteni.

Oricine poate încasa de azi amenzi uriașe!

O situație similară există și pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers dinspre București către Constanța. Sunt cozi de câțiva kilometri înaintea punctului de taxare de la Fetești. Cei care călătoresc către mare trebuie să știe că pot plăti taxa de pod prin sms la numărul 7577, pe portalul www.erovinieta.ro, prin intermediul aplicației pentru telefoanele mobile eTarife sau la orice benzinărie până la ora 24 a zilei următoare.

Adaugati comentariu