Defy Labels: Mini merge pe mâna supervedetelor la Super Bowl

Defy Labels este titlul spotului cu care Mini vrea să capteze atenția celor 100 de milioane de telespectatori din lumea întreagă, așteptaţi să urmărească pe 7 februarie Superbowl – finala campionatului profesionist de fotbal american. Campania “Defy Labels” contestă stereotipurile şi inspiră oamenii să renunţe la etichetele puse de societate şi să se definească ei înşişi.

Spotul de 30 secunde include vedete din lumea sportului – Serena Williams, Abby Wambach (fotbal), Randy Johnson (jucător de baseball), Tony Hawk (skateboarder profesionist); şi a divertismentului – Harvey Keitel (actor), T-Pain (rapper). Fiecare star a filmat şi o serie de interviuri în care împărtăşeşte propria perspectivă asupra etichetelor – aceste interviuri sunt disponibile pe microsite-ul campaniei, la MINIUSA.com/defylabels.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top