Mini Cooper SE Cabriolet – decapotabilă electrică unicat

Mini a creat un model decapotabil electric pe baza lui Cooper SE. Este un model unic creat în scop pur demonstrativ. Premiera mondială are loc la “MINI take the States” din SUA.

Mini a creat un singur exemplar concept Cooper SE decapotabil în scopuri pur demonstrative. Marca nu a anunțat dacă are planuri să producă și în serie o versiune decapotabilă a modelului electric din gama sa.

Mini a decapotat modelul electric Cooper SE

Exemplarul unicat va fi prezentat publicului în cadrul evenimentului “MINI take the States” din SUA. Exemplarul unic se bazează pe caroseria Mini Cooper S Cabriolet. Mini Cabriolet electrificat împarte şi dimensiunile: 3.863 mm în lungime, cu un ampatament de 2.495 mm, o lăţime de 1.727 mm şi o înălţime de 2.495 mm. De asemenea, volumul portbagajului rămâne neschimbat la 160 l. Cooper SE Cabriolet foloseşte aceleaşi componente de propulsie ca şi Mini Cooper SE.

Motorul electric de 184 CP este identic și oferă o accelerație 0-100 km/oră efectuată în 7.7 secunde. Autonomia oficială este de 230 km, măsurați în ciclul WLTP.

Planurile Mini pentru viitor includ transformarea în marcă exclusiv electrică până în anul 2030. Marca britanică estimează că jumătate din vânzările sale vor fi modele electrice până în anul 2027.

Via Mini

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top