Mini Countryman Untamed: 178 CP și culoare specială pentru caroserie

Mini adaugă o ediție specială în gama modelului Countryman ce poartă numele Untamed ce va disponibilă pentru versiunea Cooper S All4 cu 178 CP.

Mini Countryman Untamed este o nouă versiune ce va fi disponibilă începând din luna martie. UNtamed Edition va fi disponibilă exclusiv pentru modelul Countryman Cooper S All4.

Ediție specială Mini Countryman Untamed cu 178 CP

Countryman Cooper S folosește motorul de 2.0 litri pe benzină ce oferă 178 CP, puterea fiind transmisă către toate cele patru roți prin intermediul transmisiei automate cu opt trepte. În versiunea specială Untamed este disponibil în nuanța specială numită Momentum Grey. Ornamentele exterioare sunt vopsite în aceeași culoare: pragurile și difuzorul spate. Jantele folosite au diametrul de 18 inchi și design special Untamed.

Un logo Untamed se regăsește pe volan, pe ornamentele laterale de pe aripile față și pe geamurile laterale din spate. La interior, modelul Countryman Untamed folosește nuanțele Highland Green și Frozen Blue, scaune sport și ornamente specifice.

Noua generație a SUV-ului Mini Countryman se află pe piață din 2017 și este unul dintre cele mai populare modele ale constructorului britanic, fiind responsabil cu 30% din vânzările mărcii Mini pe plan global. În primăvara anului 2020, modelul Countryman a primit un facelift optic ce a inclus o nouă grilă, faruri LED, stopuri LED cu design Union Jack și culori noi pentru caroserie.

Via Mini

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top