Mister total – Ce va dezvălui Tesla săptămâna aceasta?

Tesla

Tesla anunță că va face un anunț surprinzător săptămâna aceasta. Constructorul american de mașini electrice a început deja o campanie prin care își promovează evenimentul care va avea loc vineri în China.

Fotografia-teaser a fost publicată pe o rețea de socializare și redă data de 31 mai 2015 ca fiind ziua cea mare, alături de o imagine color, neclară, care produce confuzie printre fanii brand-ului.

Ar putea fi o ediție specială Model 3, Model S sau Model X, rezervată exclusiv pieței chineze. O asemenea versiune ar primi un kit exterior și finisaje interioare care să-i atragă pe clienții asiatici, o practică destul de comună printre producătorii auto, care, în ultima perioadă, acordă o atenție specială pieței locale.

Începând din luna ianuarie a acestui an, în China, la Shanghai se construiește și următorul centru de producție Gigafactory. Lucrările par să avanseze foarte rapid. Imaginile surprinse de o dronă, în urmă cu două săptămâni, arată că exteriorul uzinei pare să fie aproape gata, deși aceasta va fi inaugurată abia în luna septembrie.

În halele uzinei de la Shanghai, Tesla va produce Model 3 și SUV-ul dezvăluit în această primăvară, Model Y, pentru piața locală. Pentru a satisface cerera mare, Gigafactory va trebui să aibă o capacitate de producție de 500.000 de vehicule anual.

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top