Mitsubishi Eclipse Cross va fi disponibil și în versiune PHEV

În ciuda faptului că Mitsubishi își restrânge activitățile în Europa, marca japoneză a anunțat că introduce o versiune plug-in hybrid și pentru modelul Eclipse Cross.

Mitsubishi a anunțat că va echipa cu tehnologia sa plug-in hybrid și modelul Eclipse Cross. Până acum, singurul model PHEV din gama constructorului japonez era SUV-ul Outlander.

Modelul Eclipse Cross PHEV va fi introdus treptat pe anumite piețe europene la începutul primăverii 2021, pe baza cererii și a potențialului local. Modelul Eclipse Cross PHEV (MY21) va fi disponibil și în România. Pe lângă introducerea noii motorizări hibride, Eclipse Cross beneficiază și de un facelift optic.

Partea frontală are acum un spoiler redesenat, iar grila este inspirată de conceptul de design Dynamic Shield. Blocurile optice sunt mai înguste și au fost adoptate lumini suplimentare amplasate în lateralul grile radiatorului. În spate, stopurile au fost redesenate.

La interior, Eclipse Cross primește un nou display tactil de 8 inch amplasat mai aproape de cel de la volan plus butoane rotative pentru reglarea volumului.

Sistemul plug-in hybrid este bazat pe motorul 2.4 MIVEC benzină și două motoare electrice. Mitsubishi nu a publicat încă specificațiile pentru Europa, noul model debutând momentan pe piețele din Japonia, Australia și Noua Zeelandă.

Eclipse Cross va fi disponibil în continuare și cu motorizarea turbo pe benzină de 1.5 litri.

Eclipse Cross este unul dintre modelele de succes pentru Mitsubishi în Europa cu 66.390 de exemplare vândute de la lansarea modelului în 2017.

Test drive Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 CVT

Via Mitsubishi

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top