Mobilize Duo este urmașul lui Renault Twizy

Mobilize, divizia pentru mobilitate electrică din cadrul Grupului Renault, a prezentat cvadriciclul Duo, un urmaș al celebrului Renault Twizy.

Modelul electric Mobilize Duo va fi lansat oficial pe piață la finalul anului viitor și este destinat servicilor de închiriere pe termen scurt. Noul cvadriciclu electric are 2,43 metri lungime, 1,3 metri lățime și 1,46 metri înălțime.

Mobilize Duo – cvadriciclu electric

Mobilize Duo preia de la Twizy și soluția de așezare a pasagerilor în tandem, două persoane putând călătorii la bordul modelului electric. Vor fi disponibile două versiuni pentru modelul Duo, una cu viteza maximă limitată la 45 km/oră, și alta cu cu o viteză maximă de 80 km/oră. Bateria folosită asigură o autonomie de 140 kilometri. Aceasta va alimenta un singur motor electric amplasat pe puntea spate.

Bateria va putea fi încărcată atât la prize casnice, cât și la stații AC. Oficialii companiei nu au oferit detalii cu privire la puterea de încărcare sau timpul necesar încărcării. Din 2024, Mobilize va oferi și variantă cargo a modeului numită Bento cu un volum de încărcare de 700 litri.

Mobilize Limo

Via Mobilize

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top