Mobilize Limo: primul model dedicat lansat sub noul brand al grupului Renault

Mobilize Limo

Mobilize Limo este un sedan electric creat exclusiv pentru servicii de ride-hailing și închirieri. Modelul nu va fi comercializat.

Mobilize este cel mai nou brand din portofoliul grupului Renault. Este o marcă dedicată serviciilor de mobilitate pe care le oferă grupul francez. Divizia Mobilize este activă de la începutul acestui an și deja propune un model propriu.

Mobilize Limo

Mobilize Limo – model dedicat serviciilor de ride-hailing

Sedan-ul electric nu va fi comercializat, ci va putea fi folosit de servicii de ride-hailing în stil Uber sau Bolt, sau de către companiile de taxi.

Mobilize Limo a fost creat în urma unui joint-venture dintre Grupul Renault și compania chineză Jiangling Motors. Sedanul cu motor electric are o lungime de 4,67 metri și un ampatament de 2,75 metri, fiind practic un model de clasă medie. Portbagajul are un volum de 411 litri.

Mobilize Limo

Motorul electric oferă 150 CP și 220, ceea ce permite o accelerație de la 0 la 100 km/oră efectuată în 9,6 secunde și o viteză maximă de 140 km/oră. Autonomia oficială este de 450 kilometri, bateria folosită având 60 kWh.

La interior se remarcă o planșă de bord amplă compusă din două ecrane digitale de 10,25, respectiv 12,3 inch. Mobilize Limo va debuta oficial la Salonul Auto de la Munchen, iar începând cu anul viitor o flotă de 40 de exemplare vor fi folosite în Franța în cadrul unui test pilot.

Via Mobilize

Adaugati comentariu