Modele noi Honda: SUV electric mic și SUV hybrid compact în 2023

Alături de debutul european al modelului Civic e:HEV, Honda a anunțat astăzi o serie de modele noi pentru anul viitor: SUV electric de segment B și SUV compact hybrid.

În cadrul unei conferinței transmise online, Honda și-a anunțat planurile pentru piața europeană în viitorul apropiat. Constructorul japonez accelerează trecerea spre modele electrificate și anunță o serie de noutăți.

SUV electric nou în 2023

Honda a dezvelit și conceptul e:Ny1 Prototype, concept ce anunță un viitor model complet electric în segmentul SUV-urilor mici. Liniile prototipului aduc aminte de actualul HR-V, deci este posibil ca acest concept să anunțe o variantă electrică a actualului Honda HR-V. Noul model electric se va alătura actualului model de oraș Honda e anul viitor.

Alături de acesta, Honda continuă să extindă utilizarea sistemului hybrid e:HEV. Astfel, în 2023, va lansa un noul SUV de segment C care va folosi sistemul full hybrid. Honda spune că noul model va integrat în gamă alături de actualele modele HR-V și CR-V. Honda anunță și o nouă generație CR-V care va crește în dimensiuni și va rivaliza cu Skoda Kodiaq. Iar pentru noua generație CR-V, Honda spune că a oferi în premieră un sistem plug-in hybrid numit e:PHEV.

Via Honda

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top