Modelul electric BMW iX3 primește un facelift discret

SUV-ul electric BMW iX3 este prezent pe piață de nici doi ani, dar deja constructorul german a decis să opereze un facelift discret pentru a împrospăta câteva aspecte.

BMW a updatat vizual modelul electric iX3 înainte de debutul comercial al variantei 2022. BMW vrea să alinieze limbajul de design în gamă, așa că noua variantă a SUV-ului electric are acum o grilă ceva mai mare, dar fără a exagera. De asemenea, blocurile optice matrix LED sunt acum cu 10 mm mai înguste.

BWM iX3 – facelift discret

Modelul poate primit pachetul M Sport ce îi oferă jante de 19 inch, sau, opționaș, jante aerodinamice M de 20 inch. În spate stopurile LED au o grafică nouă și un aspect fumuriu. La interior, două ecrane digitale de 12.3 inch sunt la dispoziția celui de la volan. Grafica a fost revizuită, precum și o serie de butoane de pe consola centrală.

Partea tehnică rămâne neatinsă cu un singur motor electric amplasat pe puntea spate ce oferă 286 CP și 400 Nm. Motorul electric este alimentat de bateria de 80 kWh. Aceasta suportă încărcari rapide de 150 kW. Modelul BMW iX3 facelift va fi prezent la Salonul Auto de la Munchen din luna septembrie.

Preţul pentru România va fi de 65039 Euro cu TVA inclus (54700 Euro fără TVA).

Via BMW

 

Adaugati comentariu