Modelul electric BMW iX3 se produce în China

BMW iX3

Modelul electric BMW iX3 se produce în China. Primul BMW iX3 iese de pe linia de producţie BMW Brilliance Automotive de la Shenyang.

Foto:BMW

Primul model full electric BMW iX3 rod al joint-venture-ului BMW Brilliance Automotive (BBA) de la Shenyang a ieșit de pe linia de producție.

BMW iX3
BMW iX3

Modelul electric BMW iX3 se produce în China

BMW iX3 va pleca din China către toate piețele lumii, după cum a precizat Franz Decker, directorul diviziei de tehnologie şi producţie a BBAi.

Conceptul „zero defecte”

Pe lângă producţia inteligentă şi tehnologiile de ultimă oră, uzina BBA din Shenyang se distinge şi prin sistemul vast de management al calităţii.

BMW iX3
BMW iX3

Un concept „zero defecte” special asigură că sunt îndeplinite cerinţele de piaţă ridicate la nivel global pentru mobilitate electrică.

BMW și VW atacă Tesla

BBA realizează teste riguroase de la baterii la automobile finisate, pentru a garanta siguranţa automobilului BMW iX3.

Peste 1.000 de teste pentru bateriile lui BMW iX3

În total 128 de teste mecanice şi 994 de teste de funcţionalitate software asigură calitatea bateriilor de înaltă tensiune, pe întregul ciclu de viaţă.

BMW iX3
BMW iX3

140 de teste funcţionale verifică fiecare aspect al maşinii în timpul accelerării, în condiţii de drum special şi pe drumurile denivelate.

BMW iX3 se fabircă împreună cu BMW X3

BBA produce modelul full electric BMW iX3 pe aceeaşi linie ca şi versiunea BMW X3 cu motoare termice pentru a asigura un nivel ridicat de eficienţă şi flexibilitate în producţie.

BMW iX3
BMW iX3

De-a lungul întregului proiect BMW iX3, diviziile de cercetare şi dezvoltare, achiziţii şi producţie ale BMW Group au conlucrat strâns cu BBA.

Vitorul scuter electric BMW: cu plafon și airbaguri

BMW aniversează 100 de ani de la introducerea motoarelor boxer

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top