Modelul electric Cupra Born va fi prezentat în 25 mai

Cupra Born, primul model electric ce va fi lansat sub brandul spaniol, va fi prezentat în data de 25 mai.

Cupra Born va fi primul model electric al mărcii spaniole, automobilul fiind anunțat de conceptul El-Born din 2020. Modelul Cupra Born va folosi arhitectura MEB din cadrul Grupului Volkswagen, partea tehnică fiind comună cu cea a modelelor Volkswagen ID.3 sau Skoda Enyaq iV.

Cupra Born va fi prezentat în 25 mai

Divizia de performanță a mărcii Seat a publicat o serie de imagini cu detalii ale modelului de serie Born. Acesta a pierdut particula El din nume și va adopta o serie de elemente de design aparte pentru îi oferi stilul caracteristic mărcii Cupra.

La nivel de design exterior, versiunea de serie va prelua aspectul conceptului El-Born. Se remarcă accentele în culoarea cuprului, specifice modelelor spaniole. Partea forntală este diferită față de modelele surori din cadrul Grupului Volkswagen încorporând blocuri optice LED cu forme angulare, o grilă mai agresivă și un spoiler masiv.

Accentele în culoarea cuprului se regăsesc și la interior, așa cum sugerează imaginile teaser prezentate de marca Cupra. Oficialii mărcii spaniole nu au comunicat încă gama completă de versiuni și motorizări electrice, dar cel mai probabil acesta vor fi similare cu cele ale modelului Volkswagen ID.3.

Via Cupra

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top