Modificări în gama Mercedes-Benz G-Class: culori noi și cockpit digital în standard

Mercedes-Benz a operat o serie de modificări în gama europeană a modelului G-Class. Apar culori noi, cockpitul digital este oferit în standard, iar versiunea 400d este acum disponibilă pentru toate nivelele de echipare.

Mercedes-Benz a efectuat o serie de modificări în gama de versiuni a modelului G-Class pentru piața europeană. Astfel, modelul G500 dispare din ofertă, cei care își doresc un G pe benzină putând opta doar pentru versiunea AMG G63 ce oferă 585 CP.

Modelul diesel G400d intră acum în oferta generală putând fi configurat pentru toate nivelele de echipare. Motorul diesel cu șase cilindri în linie oferă 330 CP și un cuplu maxim de 700 Nm între 1.200 și 3.200 rpm.

Modelul off-road primește și un nou mod de rulare numit Desert ce poate fi activat prin sistemul Dynamic Select. Modul permite rularea pe suprafețe cu nisip, răspunsul accelerației și sistemul ESP fiind reglate special pentru rularea pe nisip.

În echiparea standard și-a făcut loc și noul cockpit digital, precum și oglinda retrovizoare centrală fără ramă. Au apărut și jante cu design nou pe 20 inch și treu culori noi pentru caroserie: gri, verde și albastru. Toate sunt inspirate din culorile folosite de modelul G în trecut.

Mercedes-Benz G-Class a fost lansat la Salonul Auto de la Detroit din 2018. Off-roaderul german este construit la uzina Magna Steyr din Austria.

Test drive cu Mercedes-Benz G 500

Via Motor1

Adaugati comentariu