Monstrul din Est: ce poți să faci cu Lada Niva Snow și cât costă

Monstrul din Est: ce poți să faci cu Lada Snow și cât costă

Dacă după ce am văzut prima fotografie cu Lada Snow ne-am gândit la o variantă rusească a unui monster truck construită de entuziaști pentru participarea la concursuri suntem în eroare. 

Ce poți să faci cu Lada Snow și cât costă

Lada Snow este denumirea generică dată de producătorul rus unui game specializate de autoturisme bazate pe modelul Niva.  Această gamă este dedicată celor care au nevoie de vehicule specializate pentru un anumit tip de teren.

Gama Lada Snow se poate comanda oficial direct la producător și sunt cel puțin patru variante disponibile standard. Cu siguranță se pot comanda mai multe tipuri de caroserie în funcție de terenul pe care e nevoie să mergi.

Monstrul din Est: ce poți să faci cu Lada Snow și cât costă

Pentru că are la bază Lada Niva gama Snow poate fi configurată cu trei sau cinci uși. Sub capotă găsim același motor Euro 6 pe benzină de 1,7 litri care dezvoltă 83 CP și 129 Nm.

Monstrul din Est: ce poți să faci cu Lada Snow și cât costă

Sistemul 4×4 este susținut de un diferențial cu auto-blocare față / spate și reductor acționat manual. În rest dotările sunt minime după standardele din Vest așa cum este și în cazul modelului normal Lada Niva.

Monstrul din Est: ce poți să faci cu Lada Snow și cât costă

Lada Snow în varianta de caroserie cu 3 uși are o lungime de 4375 mm, 2550 mm lățime, 2160 mm înălțime și un ampatament de 2685 mm. Varianta în cinci portiere are o lungime 4850, 2550 mm lățime, 2160 mm înălțime și un ampatament de3160 mm.

Lada Snow în varianta de caroserie cu 3 uși  poate fi comandată de la 33.000 euro fără taxe incluse. Acest model nu apare oficial pe lista importatorului din România, dar cu siguranță doritorii vor găsi o soluție.

Monstrul din Est: ce poți să faci cu Lada Snow și cât costă / Galerie foto

 

Citește și „Tovarășii” se întorc: Lada Niva are motoare Euro 6 și e mai ieftină decât Dacia Duster

Adaugati comentariu