Nissan Juke apare într-un nou teaser. Când apare în showroom?

Nissan Juke

Apare al doilea teaser care anticipează prezentarea oficială a lui Nissan Juke. Noua generație a crossover-ului nipon va fi prezentată în toamnă.

Ca și în prima fotografie, putem observa din teaser-ul nou doar luminile de zi noi, alungite, cu tehnologie LED și farurile circulare cu semnătură luminoasă nouă. Din fotografia anterioară se putea observa și grila mai robustă la noua generație, aceasta începând să semene cu ceea ce știm de la fratele mai mare Qashqai.

Nissan Juke

Nissan nu dezvăluie prea multe informații despre viitorul Juke, dar fotografiile spion arată forme îndrăznețe, tipice modelului. Acesta va păstra linia descendentă a acoperișului, pavilionul compact, iar din spate, se vor putea observa forma robustă cu aripile spate proeminente.

La baza noului Juke se va afla platforma CMF a Grupului Renault, pe care este construit și Captur, dezvăluit în această vară. Acest lucru înseamnă că Juke va primi o gamă de motorizare foarte asemănătoare. Motorul de 1.3 litri, dezvoltat în cadrul Alianței, care a ajuns și sub capota Daciei Duster, are șanse mari să pună în mișcare și noul Juke.

O versiune plug-in hybrid și-ar putea face apariția în gamă la o dată ulterioară. Acest sistem de propulsie a fost deja confirmat de Renault pentru noul său Captur și va integra un motor pe benzină de 1,6 litri, un motor electric și o baterie cu o capacitate de 9,8 kWh.

Viitorul Nissan Juke va fi dezvăluit oficial pe 3 septembrie. Pentru că Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi și-a anunțat abssența de la Frankfurt, SUV-ul nipon nu va ajunge în Germania.

 

Adaugati comentariu