Nissan Juke – primul teaser. Când ajunge în showroom?

Nissan Juke (5)

Nissan Juke apare în primul teaser. Constructorul nipon dezvăluie primele detalii de design. Apar în fotografie blocurile optice frontale, care nu mai seamănă deloc cu ceea ce știm de la generația anterioară.

Astfel, viitorul Nissan Juke primește faruri mult mai înguste, alungite și lumini de zi LED. Se vede în imaginea teaser și o grilă nouă, proeminentă, care seamănă cu aceea primită de fratele mai mare, Qashqai.

Așa cum arată și fotografiile spion, crossover-ul nipon va păstra proporțiile compacte, va primi protecții din plastic pe aripile proeminente și liniile îndrăznețe care i-au asigurat personalitatea aparte și până acum.

La baza sa va sta platforma CMF, pe care sunt construite și noile Renault Clio și Captur, ceea ce i-ar aduce o gamă de motorizare asemănătoare cu ale celor două.

Nissan Juke

Sunt șanse mari să ajungă în gamă noul motor de 1.3 litri cu patru cilindri, dezvoltat de Alianță în colaborare cu Daimler, și care pune în mișcare și noul Duster. Viitorii posesori de Juke vor putea alege dintre motorul pe benzină de 1.0 litru cu trei cilindri și 100 de cai putere și propulsorul diesel 1.5 dCi cu 95, respectiv 115 cai putere.

Noul Captur, dezvăluit săptămâna trecută, va primi, de anul viitor, și versiune plug-in hybrid, cu motor pe benzină de 1,6 litri, motor electric și baterie de 9,8 kWh, iar acest sistem de propulsie ar trebui să fie disponibil și la viitorul Juke.

Japonezii vor face publice mai multe informații odată cu prezentarea oficială a viitoarei generații Nissan Juke, programată pentru 3 septembrie. Mașina va ajunge în showroom-uri la sfârșitul acestui an.

Adaugati comentariu