Nissan Juke – Primele imagini-spion cu noua generație

Nissan Juke (5)

Noua generație Nissan Juke a fost surprinsă în premieră în teste. Fotografii spion au imortalizat crossover-ul de clasă mică purtând nu camuflajul clasic și un plastic negru pe întreaga caroserie.

Acest lucru arată că prototipul este încă în fazele inițiale de testare, iar design-ul este încă departe de a fi finalizat. Constructorul nipon a promis că Juke își va păstra look-ul neconvențional, dar se va alinia limbajului de design al întregii game de SUV-uri de la Nissan.

Nissan Juke (1)

Fotografiile spion arată că Juke va păstra designul expresiv, carismatic, dar va primi faruri și stopuri LED, dar va veni cu o grilă nouă, preluată de la noua generație a electricului LEAF.

Juke va fi inspirat de conceptul GripZ, prezentat de japonezi la Salonul Auto de la Frankfurt din 2015. GripZ era o mașină sport, cu elemente preluate de la modelul 240Z, care a câștigat competiții de raliu.

Nissan Juke (6)

Ca și alte modele ale Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, viitorul Juke ar putea fi construit pe platforma CMF-B, ca și noul Renault Clio, prezentat anul acesta. Avem astfel de-a face cu o structură care permite și adoptarea unei versiuni electrificate. Noua platformă ar putea veni la pachet cu un ampatament mai mare și implicit, cu spațiu interior mai generos.

Mai multe despre viitorul Juke aflați AICI!

Juke, ca și Qashqai, va fi produs la uzina Nissan din Sunderland, Marea Britanie. În ciuda problemelor provocate de Brexit, Nissan a confirmat că va continua să investează în centrul de producție de pe pământ britanic. Crossover-ul urban va fi gata spre finele acestui an. Până atunci însă, Nissan ar putea aduce la Geneva un concept care să anticipeze venirea pe lume a noului Juke.

Sursă foto: Quattroruote.it

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top