Nissan Leaf facelift: update optic pentru modelul electric

Nissan a operat o serie de modificări discrete pentru longevivul model electric Leaf: sigla nouă, jante restilizare și două noi culori pentru caroserie.

Nissan leaf a primit un facelift discret care împrospătează aspectul exterior al modelului electric din Japonia. Leaf are deja mai mult de patru ani de la lansarea generației actuale și a primit o serie de modificări discrete a exterior.

Nissan Leaf facelift

Cea mai vizibilă este noua sigla Nissan abordată în față și spate, precum și pe volan la interior. Nissan Leaf facelift mai primește jante cu design complet nou și două nuanțe noi pentru caroserie: Universal Blue și Magnetic Blue.

Ca și până acum, modelul electric de la Nissan păstrează sistemul ProPilot ce înglobează sistemele de asistență și sistemul infotainment cu compatibilitate Apple CarPlay și Android Auto. Mai nou, sistemul multimedia poate fi conectat cu Amazon Alexa. De asemenea, Nissan oferă acum aplicația NissanConnect Services prin intermediul căreia proprietarul mașinii are acces la o serie de funcții direct de pe telefon.

Nissan Leaf va fi disponibil ca și până acum în două variante de motorizare. Versiunea de bază folosește motorul electric de 150 CP alimentat de bateria de 40 kWh (autonomie oficială de 270 km) sau cu motorul electric de 217 CP și baterie de 62 kWh (autonomie oficială de 385 km).

Nissan Leaf facelift va fi disponibil pentru comenzi începând cu data de 1 martie 2022.

Via Nissan Europe

Adaugati comentariu