Nissan Micra primește o serie de upgrade-uri pentru 2021

Modelul de clasă mică Nissan Micra primește nivelurile de echipare N-Sport și N-Design plus actualizarea modelului 1.0 de 100 CP pentru respectarea normelor de poluare.

Nissan a operat un upgrade pentru modelul de clasă mică Micra. Motorizarea IG-T de 1.0 litru și 100 CP a fost upgradată pentru a satisface normele de poluare ce intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2021.

Motorul respectă acum norma Euro 6d și are un consum de carburant mai scăzut.

Nissan reorganizat și nivelurile de echipare disponibile pentru Micra. Pe lângă echipările Visia, Acenta și Tekna, Nissan a adăugat nivelul de echipare N-Sport. Acesta aduce elemente lucioase pentru spoilere față și spate, capace negre pentru oglinzile retrovizoare exterioare, jante de 17 inch din aliaj și faruri LED.

Nivelul N-Connecta va fi eliminat, dar clienții pot alege nivelul N-Design. Acesta permite personalizarea unor elemente în culorie Gloss Black sau Chrome. La interior, clienții pot alege combinația de culori Energy Orange ce aduce un plus de culoare.

O serie de sisteme de asistență ca Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control și Intelligent Trace Control sunt disponibile de la nivelul Visia.

Test drive Nissan Micra IG-T 90 Tekna

Via Nissan

Adaugati comentariu