Nissan Qashqai Black Edition – creme de la creme

Nissan Qashqai Black Edition

Nissan își ”înnegrește” mai toată gama de mașini. A început cu modelul Note, iar acum continuă cu cel mai de succes SUV de pe piața europeană. Să urăm bun-venit celor 3360 de exemplare ale ediției speciale Nissan Qashqai Black Edition!

Japonezii își continuă politica de picantare a modelelor din gamă. Acum au ajuns la Qashqai, care primește o serie de elemente speciale, funcționale și de design și un nume sugestiv: Black Edition. Pentru a înțelege nivelul de echipare, vă spun doar că la baza sa stă echiparea de vârf Tekna.

Nissan Qashqai Black Edition

Astfel, cine cumpără un exemplar al ediției speciale, primește, de jos în sus, jante pe 19 inci negre, varianta Ibiscus, plăcuțe Black Edition pentru praguri, tapițerie din piele, sistem infotainment NissanConnect, cu ecran touchscreen de 7 inci diagonală, și trapă panoramică cu plasă retractabilă electric.

Siguranța activă este la cote maxime: sistem de asistență la parcare cu monitorizare pe 360°, faruri cu tehnologie LED și pachetul Nissan Safety Shield. Acesta include asistență la părăsirea benzii de rulare, asistență la faza lungă, recunoașterea semnelor rutiere, frânare automată la iminența impactului frontal, avertizarea la unghiul mort și detectarea obiectelor în mișcare.

Nissan Qashqai Black Edition

Clienții pot opta pentru câteva combinații de culori exterioare, motoare, transmisii și sisteme de tracțiune. Două culori exterioare sunt disponibile: Pearlescent Black, pentru un aspect complet negru și fioros, sau Pearl White, pentru un contrast izbitor. Ambele motoarele disponibile sunt diesel, de 1.5 sau 1,6 litri, dezvoltând 110 sau 130 CP. Transmisia manuală cu 6 trepte poate fi cuplată cu tracțiunea față sau integrală, în timp ce cea automată, numită X-Tronic, nu poate fi combinată decât cu tracțiunea față.

Modelul special va fi disponibil în întreaga Europă, dar ar fi bine să vă grăbiți, pentru că, la cum se vinde SUV-ul japonez, Nissan Qashqai Black Edition nu va rezista mult în ofertă. Succesul său se măsoară în secunde: fiecare exemplar Qashqai este asmbalt în 62 de secunde în uzina din Sunderland, fiind cel mai rapid construit automobil din Marea Britanie.

Nissan Qashqai Black Edition

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top