Nissan Townstar: noua utilitară din gama constructorului japonez

Nissan a prezentat oficial noul model utilitar Townstar, ce va înlocui NV200 și va fi oferit atât în versiuni cu motor termic, cât și full electric.

Nissan a prezentat oficial primele imagini cu utilitara ușoară Townstar. Noul vehicul comercial folosește platforma CMF-C din cadrul alianței Renault-Nissan-Mitsubishi și va înlocui actualul model NV200 din gama Nissan.

Nissan Townstar – versiune pe benzină și electrică

Modelul Nissan Townstar va fi disponibil atât în variantă cu motorizare termică pe benzină de 1.3 litri ce oferă 130 CP și 240 Nm sau în versiune 100% electrică cu motor de 122 CP și 245 Nm. Pentru aceasta versiune, Nissan folosește o baterie de 44 kWh (capacitate netă) ce suportă încărcări rapide de până la 75 kW. Acest lucru semnifică un timp de încărcare de 42 minute de la 0 la 80%.

Modelul este echipat cu numeroase sistem de asistentă inclusiv Side Wind Assist și Trailer Sway Assist și, bineînțeles, sistem de detecție și frânare automată în caz de impact iminent. Nissan oferă și sistemul Around View Monitor pentru prima dată în segmentul van-urilor compacte.

Modelul Nissan Townstar este bazat pe noul Renault Kangoo, prezentat în luna martie.

Nissan Townstar oferă un spațiu de încărcare de 3.9 metri cubi și poate și încărcat cu doi europaleți standard. Sarcina utilă este de 800 kilograme. De asemenea, modelul are o capacitate de remorcare de până la 1.500 kg.

Via Nissan

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top