Nissan X-Trail Style Edition: crom și piele pe șosele

2016 Nissan X-Trail Style Edition

După ce Renault a stabilit ca prezentarea noului Koleos să aibă loc la Salonul Auto de la Beijing, săptămâna viitoare, fratele de cruce al modelului francez primește o ediție specială. Și da, este disponibilă acum pe piețele din Europa.

Nissan X-Trail Style Edition nu este altceva decât un cumul de accesorii adăugate unei mașini și așa luxoase. Și asta pentru că baza modelului este echiparea de top Tekna, care dispune de sistemul Nissan Connect cu ecran de 7 inci, tapițerie din piele și scaune reglabile electric și încălzite, respectiv șine longitudinale satinate pentru plafon.

2016 Nissan X-Trail Style Edition

Pentru a crea o imagine exclusivă, Nissan i-a adăugat un pachet format din pedale sport din aliaj, plăcuțe cromate pe praguri, margine cromată în partea de jos a hayonului și jante pe 19 inci. De asemenea, marginea portbagajul beneficiază acum de protecție suplimentară împotriva zgârieturilor de la încărcare, iar podeaua acestuia are un nou capitonaj.

2016 Nissan X-Trail Style Edition

Noua ediție specială este disponibilă atât în varianta cu 5 locuri, cât și în cea cu 7. Modelul poate fi pus în mișcare atât de un motor diesel de 130 CP, cât și de unul pe benzină de 163 CP, ambele având capacitatea de 1.6 litri. Pentru a se adresa unei game cât mai mari de clienți, Nissan a decis ca X-Trail Style Edition să poată fi comandat atât cu tracțiune integrală, cât și în varianta 4×2 și să beneficieze, la alegere, de transmisie automată și manuală.

 

Adaugati comentariu