Noua generație Nissan Qashqai va fi prezentată în 18 februarie

QASHQAI - autoexpert.ro

Nissan a anunțat oficial data pentru lansarea noii generații a SUV-ului Qashqai: 18 februarie 2021.

Alături de data de lansare, Nissan a publicat o nouă imagine teaser cu noul model. Anterior, a mai prezentat imagini cu interiorul noului SUV și câteva cadre cu mașina camuflată în testele de șosea.

Noul Nissan Qashqai 2021

Noul Nissan Qashqai va fi oferit exclusiv în versiuni cu motorizări pe benzină: patru cilindri 1.3 turbo mild hybrid sau noul hybrid ePower. Noua generație nu va mai primi motorizări diesel.

All-new QASHQAI teaser - autoexpert.ro

Motorizarea de bază va integra și un sistem mild-hybrid la 12V și vor fi disponibile două versiuni de putere: 140 CP și 160 CP. Cuplu motor va varia între 240 și 270 Nm.

New Qashqai Interior - autoexpert.ro

Motorul 1.3 va putea fi asociat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau o transmisie automată tip CVT (doar pentru versiunea de 160 CP). Clienții ce vor opta pentru tracțiune integrală pot alege doar versiunea de 160 CP și transmisie CVT.

Nissan Qashqai e-Power

Pentru piața europeană, Nissan va oferi modelul Qashqai și în variantă e-Power. Sistemul folosește un motor electric de 140 kW (190 CP) și o baterie de capacitate mare, dar și un motor termic de 1.5 litri 157 CP ce va fi folosit ca range extender.

New Qashqai Interior-autoexpert.ro

La interior, Qashqai va folosi o planșă de bord digitală de 12.3 inch ce va putea fi configurată în funcție de necesitățile celui de la volan. Alături de bordul digital, noul Qashqai va avea un head-up display de 10.8 inch, cel mai mare din segment, după cum spune Nissan.

Via Nissan Europe

Adaugati comentariu