Primele imagini cu interiorul noului Nissan Qashqai

New Qashqai Interior-autoexpert.ro

Nissan a publicat un set de imagini oficiale cu interiorul noului model Qashqai. Noul generație a SUV-ului japonez va fi lansată anul viitor.

După ce a publicat un set de imagini cu noul model în versiune camuflată, Nissan a dezvelit oficial interiorul noului Qashqai.

Noul model va folosi o planșă de bord digitală de 12.3 inch ce va putea fi configurată în funcție de necesitățile celui de la volan. Alături de bordul digital, noul Qashqai va avea un head-up display de 10.8 inch, cel mai mare din segment, după cum spune Nissan.

Pe consola centrală, Qashqai va avea un alt display tactil de 9 inch ce este folosit de sistemul de infotainment NissanConnect. Sistemul este compatibil cu Apple CarPlay wirelles și Android Auto.

Qashqai va putea fi echipat și cu modem Wi-Fi on-board ce oferă acces instant pentru șapte dispozitive, sistem audio Bose cu 10 incinte acustice.Telefonul mobil poate fi încărcat wireless cu până la 15 W, iar la bord vor exista și porturi USB și USB-C.

Nissan mai spune că noua generație Qashqai oferă mai mult spațiu pentru pasagerii din spate, iar volumul portbagajului este mai mare cu 74 litri.

Via Nissan

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top