Noua generație Nissan X-Trail a fost lansată în Japonia

Nissan a lansat noua generație a SUV-ului X-Trail pe piața din Japonia. Noul model va veni și în Europa în viitorul apropiat.

Primele imagini cu noua genrație Nissan X-Trail au fost publicate de către constructorul japonez. Noul model și-a făcut debutul pe piața niponă, fiind a patra generație a SUV-ului de clasă mare.

Nissan X-Trail

X-Trail va folosi o motorizare hibrid ce poate fi asociată cu tracțiune față sau integrală e-4force. Sistemul folosește motorul termic de 1.5 litri pe benzină cu sistemul e-Power. Acest tip de hybrid a debutat pe modelul Qashqai și utilizează motorul termic doar ca generator de curent pentru alimentarea motoarelor electrice.

Noul Nissan X-Trail utilizează platforma CMF-C, comună cu noul Mitusbishi Outlander. X-Trail vine cu un limbaj de design nou, similar cu cel folosit de noua generație Qashqai. La interior avem o planșă de bord digitală asigurată de un ecran de 12,3 inchi și un al doilea display de 12,3 inchi amplasat central pentru sistmeul multimedia. Există și un head-up display de 10,8 inchi proiectat pe parbriz.

Ca de obicei, X-Trail va fi disponibil în variante cu 5 sau 7 locuri. Cel mai probabil, noua generație va veni și în Europa la finalul anului 2022.

Test drive Nissan Juke Hybrid

Via Nissan

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top