Noua generație Toyota C-HR va debuta în 26 iunie

Toyota C-HR

Toyota anunță că va dezvălui noua generație a SUV-ului C-HR în data de 26 iunie 2023. Noul model promit un design îndrăzneț și tehnologii de ultimă oră.

Toyota va prezenta oficial peste două săptămâni o nouă generație a SUV-ului C-HR. Tot atunci vom afla și caracteristicile tehnice ale noului model. Pentru a ne ține conectație, niponii au prezentat o singură imagine teaser cu partea din spate a noului model.

Generație nouă pentru Toyota C-HR în 26 iunie

Noua generație va păstra silueta de SUV coupe, Toyota spunând că modelul său iconic va fi reimaginat. Prima imagine ne arată doar semnătura luminoasă a stopurilor din spate cu o bandă LED luminoasă întinsă pe toată lățimea hayonului, dar și denumirea ”Toyota C-HR” luminată.

Toyota C-HR

Vom vedea, cel mai probabil, o evoluție a designului folosit de actuala generație C-HR și o serie de elemente preluate de la modele ca Aygo Cross și Yaris Cross.

Toyota a prezentat anterior conceptul C-HR Prologue, acesta anunțând, de fapt, noua generație a SUV-ului coupe. Ulterior, au confirmat că noul model Toyota C-HR va fi produs la uzina TMMT din Turcia. La unitatea de producție din Sakarya va fi inaugurată și o linie de asamblare pentru bateriile folosite de modelele plug-in.

Toyota C-HR Prologue

Noul model C-HR va fi disponibil în variantă hybrid clasic, dar și plug-in hybrid, pentru prima dată.

Via Toyota

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top