Noua Honda CR-V vine în Europa cu un singur motor

Honda CR-V (8)

Cel mai bine vândut SUV al lumii, Honda CR-V, ajunge în Europa cu un singur motor, pe benzină. În premieră, CR-V primește acum și o configurație cu șapte locuri.

Din 1995 de când a văzut lumina zilei, Honda CR-V a devenit cel mai bine vândut SUV la nivel global. Noul model a fost dezvoltat să depășească așteptările clienților cu tehnologii sofisticate și calitate superioară.

Honda CR-V (12)

La exterior, CR-V păstrează silueta familiară, dar primește o imagine mai robustă, pentru că acum vine cu ampatament cu 30 mm mai mare. CR-V are o grilă nouă, o bară redesenată, contururi mai angulare, dar și faruri LED cu semnătură luminoasă nouă. Jantele mai mari, disponibile cu dimensiuni de 17, 18 și 19 inci, și consola spate scurtă îi confirmă look-ul atletic. În partea posterioară, o linie cromată unește stopurile LED și sprijină logo-ul Honda, definitivând proporțiile solide ale SUV-ului cu gardă la sol de 191 mm pentru modelele cu tracțiune față și 201 pentru cele cu tracțiune integrală, cu 35 mm mai mult față de generația anterioară.

Clienții pot alege una dintre cele opt colori exterioare: Rallye Red, Lunar Silver, Modern Steel, Cosmic Blue, Premium Crystal Red, Platinum White, Crystal Black și Premium Agate Brown.

Honda CR-V (7)

La interior, design-ul dezvoltat pe orizontală subliniază senzația de spațiu și forță. O varietate de materiale de calitate sporesc ambianța premium. Finisaje din lemn și accente metalice conferă o imagine modernă. Scaunele vin îmbrăcate standard în plus, în timp ce pielea ivoire sau neagră este disponibilă opțional. Mașinile cu linii de echipare superioare vor primi standard și acoperiș panoramic.

În spatele volanului, șoferul primește un panou digital TFT-LCD Driver Information Interface, flancat de cadranele care redau temperatura lichidului de răcire și nivelul de carburant din rezervor. Un ecran de 7 inci, aflat în consola centrală, redă, la rândul său, sistemul Driver Information Interface. Controlul climei se poate face din butoanele aflate sub display.

Honda CR-V (13)

La baza modelului se află platforma ACE (Advanced Compatibility Engineering), care implică o tehnologie ce distribuie în mod egal energia în caz de impact. În plus, sistemul Honda Sensing este standard în cadrul gamei, aducând la bord sisteme de siguranță și asistență bazate pe radare și camera.

Honda CR-V este pusă în mișcare de un motor 1.5 VTEC TURBO pe benzină, care și-a făcut debutul odată cu noua Honda Civic și care a fost adaptat pentru CR-V. Acesta vine în combinație cu o cutie manual cu șase trepte (170 CP și 220 Nm) sau cu o cutie automată CVT (190 CP și 243 Nm). Tracțiunea integrală AWD vine standard la modelele cu CVT. Mașina are nevoie de 9,3 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h și atinge o viteză maximă de 211 km/h.

Honda CR-V (3)

Noul șasiu vine cu suspensie MacPherson pe puntea față și suspensie multi-link pe puntea din spate.

Cea de-a doua generație Honda Connect oferă integrare smartphone prin Apple CarPlay și Android Auto.

Adaugati comentariu