Noua Mazda6: Facelift substanțial pentru sedanul nipon

Mazda6 va fi supusă unui facelift de substanță, debutul oficial al noului model urmând să aibă loc pe 28 noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Actuala generație, a treia a modelului Mazda6, a fost lansată în august 2012. În ultimii ani, modelul a fost de mai multe ori revizuit subtil, deși în 2014 a fost implementat un facelift ceva mai profund.

În cazul celui de-al treilea update, Mazda vorbește despre un exterior și un interior care oferă mai multă maturitate și calitate. O nouă finisare superioară include în funcție de versiune finisaje din lemn natur. Pachetul i-Activesense de la Mazda este extins cu funcții precum MRCC (pilot automat inteligent) și camerele video 360 View.

Modificările cheie includ adoptarea de noi tehnologii și adăugarea unei noi opțiuni în gama de motoare, cum ar fi motorul pe benzină turbo de 2.5 litri Skyactiv-G, cu sistem de dezactivare parțială a cilindrilor pentru o mai bună eficiență a consumului de combustibil. Puterea maximă a noului motor va fi de 250 CP.

La capitolul design, se remarcă noile faruri LED și o bandă cromată, care, la fel ca în cazul noului CX-5, se continuă în partea de jos a farurilor, ca o prelungire a grilei. De acum înainte, grila este echipată cu plasă de sârmă în loc de lamele. În interior, își face apariția un tablou de bord complet nou, asemănător cu cele ale modelelor CX-5 și CX-3, cele mai recente din gama Mazda. Mai multe informații vor urma în curând!

mazda-6-2

One thought on “Noua Mazda6: Facelift substanțial pentru sedanul nipon

  1. Ce pacat ca nu ofera manuala la benzinarul de 2,5… ar fi fost perfecta (cu exceptia infotainmentului care tot putin invechit este). Are si scaune ventilate. Oricum este geniala exterios si interior.

Adaugati comentariu